top of page
Logo - Socialmedia only_edited.png

Partenerii Dra.ma
 

Joyful Learning Oradea 

"Joyful Learning este o grădiniță unde creăm zilnic, alături de cadrele noastre didactice și de părinți, un spațiu în care copiii își depășesc limitele și iși cresc încrederea în sine. Având această bază solidă, pot fi provocați să își dezvolte inteligența. Adăugând valori morale în tot acest proces vom avea tineri de nestrămutat față de ceea ce e bine, de ceea ce își pun în minte pentru o viață împlinitoare, fericită și o lume mai bună."

R.png

Romanian Culture and Community Together 

RCCT CIC este o organizație dedicată comunității românești din Londra. RCCT CIC se ocupă cu creearea de oportunități și programe pentru copiii, tineri și adulți vulnerabili. Organizația e află în nordul Londrei. 

Logo_RCCT_Negru.png
povesti+spuse-n+romaneste+logo.png

Povești Spuse în Românește 

"Am pornit acest proiect în anul 2013 când am identificat o nevoie a iubitorilor de teatru din Londra de a vedea teatru românesc. Șapte ani mai târziu, în vara anului 2020, am descoperit o nouă nevoie a comunităților de români din Marea Britanie: aceea de a-și (re)împrieteni copiii cu limba română. 

Așa că am început să oferim cursuri online de limba română copiilor care trăiesc în străinătate. Acest program beneficiază de conținut educațional unic, creat special pentru ei pe trei niveluri:  începător, intermediar și avansat."

Academia Steps to Success 
Pas cu Pas 

Steps to Success  Pas cu Pas este o organizație caritabilă care se dedică dezvoltării armonioase a copiilor din medii defavorizate din Londra. 

36941139_509700959464195_9076616367309848576_n.jpg
bottom of page