top of page
Logo - Socialmedia only_edited.png

Misiunea Dra.ma 

Logo - Socialmedia only.png
Logo - Socialmedia only.png
Logo - Socialmedia only.png

De a-i ajuta pe elevi să înțeleagă valoarea lucrului în echipă, să-și dezvolte gândirea creativă și analitică, exprimarea liberă și eficientă și să-și dezvolte inteligența emoțională.


De a promova și încuraja folosirea artelor dramatice în procesul de educare și formare a copiilor și adolescenților români, pentru a-i ajuta să se înțeleagă pe ei înșiși, să fie deschiși față de ceilalți, să aleagă modele cu valori morale. 

 

De a crea oportunități de dezvoltare personală și profesională prin proiecte de artă dramatică, proiecte culturale, precum și prin campanii de informare, ce au ca scop dezvoltarea abilităților necesare pentru cariere de succes și un viitor împlinit.

Viziunea Dra.ma 

Logo - Socialmedia only.png
Logo - Socialmedia only.png

De a aduce oamenii împreună: părinți și copii lor, profesorii și elevii lor, profesioniști și copiii și adolescenții interesați de domenii precum artele dramatice, psihologie, știință etc. Acest lucru va fi posibil prin crearea unor proiecte împreună, prin folosirea artelor dramatice pentru o comunicare mai bună, prin încurajarea copiilor și adolescențor să folosească tehnologia într-un mod pozitiv și creativ, prin destinderea și relaxarea, în familie, prin intermediul filmelor, teatrului, muzeelor etc, prin a avea încredere în ei.

De ajuta comunități și membrii lor să se dezvolte armonios și creativ prin evenimente care vor stimula interesul pentru diverse domenii artistice și vor sprijini și dezvolta o serie de abilități ale copiilor și adolescenților, care vor deveni mai încrezători, flexibili, adaptabili, creativi, perseverenți și cu autodisciplină.
 

Valorile Dra.ma

Logo - Socialmedia only.png

Valorile noastre sunt reprezentate de liberă exprimare, creativitate,
empatie, incluziune socială, dezvoltarea de relații pozitive, generozitate. Orientate către interesele copiilor și adolescenților, acțiunile noastre sunt menite să stimuleze și să augmenteze abilități de lider, de rezolvare a problemelor, de lucru în echipă, de comunicare și încredere în sine, punându-se astfel bazele dezvoltării unor aptitudini vitale în orice tip de relație și carieră. Încurajând relațiile de colaborare dintre colegi, părinți și copii, profesori și elevi, o educație autoritară, unidirecțională, abstractă, va fi înlocuită cu una conștientă, asumată, de colaborare, democratică, dinamică.

 

bottom of page